Om oss

Vi är vad vi heter - Co2nsults

Vi erbjuder konsulttjänster inom hållbara energi-, värme- och kyllösningar, främst med naturliga köldmedier som koldioxid (CO2). Vi vänder oss till dig som söker miljövänliga och framtidssäkrade energilösningar för bostad- som kommersiella fastigheter, köpcentrum, industrier, livsmedelsbutiker och kommunala objekt som isbanor, simhallar m m.

Våra systemlösningar ger dig en långsiktig ekonomisk och miljömässig hållbarhet och är anpassad för de förändringar som kommer i framtida, gröna energisystem. Våra uppdrag kännetecknas av säkerhet, kvalitet och miljötänk i alla led.

Från ax till miljövänlig limpa

Våra helhetslösningar har fokus på energibesparing, god driftsekonomi och rätt miljöval.

Med kompetens och stor erfarenhet hjälper vi dig med: Förstudie, energieffektivisering, optimering och utredning av befintliga system. Underhållsåtgärder och byte av systemkomponenter, upphandling, projektledning samt uppföljning. Ombyggnation, systemhandling, upphandling, bygghandling, projektledning, besiktning samt uppföljning.

Med hundratals referensuppdrag i ryggen, varav de flesta de senaste tio åren med naturliga köldmedier, så vågar vi säga - vi vet vad vi gör

CO2NSULTS - ett nytt bolag med stor erfarenhet

Genom tusentals konsulttimmar har vi skaffat oss den kompetens och erfarenhet för att göra din systemlösning rättvis. Under åren har vi utfört lyckade, framtidssäkrade uppdrag med CO2 åt många olika typer av kunder som Ramböll, Exengo/Arcona och Scandic Hotels Sverige. Men också idrottsanläggningar som ett antal isbanor åt Lidingö Stad och Danderyds kommun. Samt mängder med livsmedelsbutiker som ICA Kvantum Liljeholmen. Goda referenser har vi gott om. Vi utför våra uppdrag i projektgrupper där projektledaren är från Co2nsults. Projektledaren tillsätter nödvändiga resurser internt, externt samt från leverantörer. Utöver det finns fyra stycken seniora, erfarna experter som feedback/support.

Vår vision är att göra världen lite bättre!

Som konsultbolag är vi oberoende men utvecklar gärna nära samarbeten i syfte att säkert kunna leverera trygga och välfungerande anläggningar. Vi vill tillsammans med dig sträva mot den lösning som uppfyller ditt behov med minsta möjliga klimatpåverkan och bästa tänkbara driftsekonomi. Det åstadkommer vi genom att bl a ersätta uttjänta anläggningar med nya energieffektiva och miljövänliga lösningar.